VELKOMMEN TIL HUI


Hørup Ungdoms- og Idrætsforening
(HUI) har til formål at fremme idræt, socialt samvær og bevægelse og samtidig tilbyde andre aktiviteter, der gør det sjovt og attraktivt at være med for vore medlemmer!

Klik på den sportsgren, der interesserer dig, og se hvilke hold, aktiviteter og tilbud vi har til lige netop dig! Finder du ikke det, du søger, så kontakt os! Støtteforeningen HUI's Venner hjælper med både det praktiske og det økonomiske i forbindelse med forskellige arrangementer og aktiviteter, se mere ovenfor!

Lige nu i HUI!

 
HUI - alle afdelinger: Vi følger DGI, DIF og Firmaidrættens retningslinjer for al idræt (Se retningslinjer her). I HUI holder vi fra onsdag den 16. dec. pause for al indendørs aktivitet frem til 28. februar 2021. Vi ønsker jer hermed alle en rigtig glædelig jul og et sikkert og lykkebringende nytår
 
Vi søger webmaster(e): Vi søger et par friske unge mennesker til at hjælpe os med at bringe nyt og sjovt/relevant information  til vores medlemmer på vores hjemmeside og facebookside. Kontakt Tina eller Henrik for mere info!

Bliv Sponsor i HUI

 
 
Støt vores sponsorer, de støtter dig