VELKOMMEN TIL HUI


Hørup Ungdoms- og Idrætsforening
(HUI) har til formål at fremme idræt, socialt samvær og bevægelse og samtidig tilbyde andre aktiviteter, der gør det sjovt og attraktivt at være med for vore medlemmer!

Klik på den sportsgren, der interesserer dig, og se hvilke hold, aktiviteter og tilbud vi har til lige netop dig! Finder du ikke det, du søger, så kontakt os! Støtteforeningen HUI's Venner hjælper med både det praktiske og det økonomiske i forbindelse med forskellige arrangementer og aktiviteter, se mere ovenfor!

Lige nu i HUI!

 
HUI - alle afdelinger: Vi følger DGI, DIF og Firmaidrættens retningslinjer for al idræt (Se retningslinjer her, opdateret den 8. oktober 2020). Vi er igang igen både udendørs og indendørs med de forholdsregler, som COVID-19-situationen gør, at vi må tage for at passe på alle vores aktive medlemmer og instruktører. Vi glæder os over, at det igen er muligt at mødes og hygge os med de forskellige aktiviteter, der holder os alle igang - og vi gør hvad vi kan for at passe på hinanden.  
 
Vi søger webmaster(e): Vi søger et par friske unge mennesker til at hjælpe os med at bringe nyt og sjovt/relevant information  til vores medlemmer på vores hjemmeside og facebookside. Kontakt Tina eller Henrik for mere info!

Bliv Sponsor i HUI

 
 
Støt vores sponsorer, de støtter dig