Hej alle badmintonspillere og forældre/andre interesserede,

Badminton i HUI har brug for nye kræfter!!

Så synger sæsonen 2014/15 snart på sidste vers. Vi har gang i banerne for ungdom frem til påsken og for motionisterne frem til 29.4.2015.
 
Når sæsonen slutter, stopper vores træner Martin efter 30 års trænergerning, og vores formand Annette efter 10 år på posten. Der er endnu ingen, der har meldt tilbage om et ønske om at overtage eller hjælpe med disse poster, og det betyder at badminton i HUI-regi måske snart er en saga blot.

Er der en derude der kunne tænke sig at bruge nogle timer på det adminstrative arbejde og deltage i HUI's hovedbestyrelse, så kontakt venligst Annette Hansgaard på nedenstående mail.
Vi har en træner, der efterhånden har en del erfaring, der kunne tænke sig at træne de yngste, men ikke har mod på at stå med træningen alene. Så har du lyst til at hjælpe med at træne vores badmintonspillere, så kontakt venligst Annette Hansgaard på nedenstående mail:


Det er ikke mange timer i løbet af en sæson det drejer sig om, og man behøver ikke være det største talent. Bare man har lyst til at give vores ungdom lysten til at spille og bevæge sig.

Badminton har den gamle hal på onsdage:

U9-U11

Onsdage kl. 17-18

Trænere: Martin Hansgaard / Laura Hansgaard /

U13, U15, U17

Onsdage kl. 18-19

Trænere: Martin HansgaardMotionister, baneleje

Onsdage kl. 20-22

Kontakt: Annette Hansgaard

Vi håber at vi fortsat kan tilbyde badminton i HUI, men det kræver at vi finder nye kræfter til klubben. Er det noget for dig?
 
Vi glæder os til at høre fra dig! :-)
Sportslige hilsner
Badminton i HUI