Hej alle badmintonspillere - eller andre interesserede
 
Så synger sæsonen 2014/15 snart på sidste vers. Vi har gang i banerne for ungdom frem til påsken og for motionisterne frem til 29.4.2015.
 
Når sæsonen slutter stopper vores træner Martin efter 30 års trænergerning, og vores formand efter 10 år på posten. Der er ingen der har meldt tilbage om et ønske om at overtage disse poster, og det betyder at badminton i HUI-regi måske snart er en saga blot.
 
Er der en derude der kunne tænke sig at bruge nogle timer på det adminstrative arbejde og deltage i HUI's hovedbestyrelse, så kontakt venligst Annette Hansgaard på nedenstående mail.
 
Vi har en træner, der efterhånden har en del erfaring, der kunne tænke sig at træne de yngste, men ikke har mod på at stå med træningen alene. Så har du lyst til at træne vores badmintonspillere så kontakt venligst Annette Hansgaard på nedenstående mail
 
lambjerg@hotmail.com
 
Det er ikke mange timer i løbet af en sæson det drejer sig om, og man behøver ikke være det største talent. Bare man har lyst til at give vores ungdom lysten til at spille og bevæge sig.
 
Badminton har den gamle hal om onsdage: 
 

U9-U11

Onsdage kl. 17-18

Trænere: Martin Hansgaard / Laura Hansgaard /

U13, U15, U17

Onsdage kl. 18-19

Trænere: Martin HansgaardMotionister, baneleje

Onsdage kl. 20-22

Kontakt: Annette Hansgaard
 
Vi glæder os til at starte op igen og til at se kendte og nye ansigter.
 
Vel mødt ! :-)
 
Sportslige hilsner
Badminton